REPARATIE / ONDERHOUD:
Voor elke type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Onderhoudt u de auto volgens dit schema dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem.

Grote- en kleine beurt:
Grofweg kennen we twee soorten onderhoudsbeurten, de grote- en de kleine beurt. Bij de kleine beurt worden de meest essentiele punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. En wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen.

Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. In meeste gevallen is de APK keuring gratis als er gelijktijdig een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd.
Zomer- en Winterbeurt:
Denk ook eens na over een zomer- of een winterbeurt. Veel auto’s worden een paar keer per jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen op weg naar de wintersport. In dergelijke gevallen is het raadzaam om vooraf een aantal zaken te laten checken. Zit er nog voldoende koelvloeistof in het systeem? Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling? Zit er nog voldoende profiel op mijn banden? U kunt het beste voor de zomer en winter even een check uit laten voeren zodat u altijd veilig op weg bent.

Banden, uitlaten, accu;
Voor nieuwe (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers bent bij ons aan het juiste adres.
Heeft u nog vragen?                  BEL OF MAIL ONS
?
BEREKEN UW KLUS EN VRAAG GELIJK EEN OFFERTE AAN